Kate Winslet tunsi olonsa hyväksi uuden leffansa lesboseksikohtauksessa – ”Mene tuonne alas”

Pääsi tekemään koreografian Saoirse Ronanin kanssa.

Kate Winslet on tehnyt näyttelijä Saoirse Ronanin kanssa elokuvan nimeltään Ammonite. 1840-luvun Englantiin sijoittuvassa leffassa syntyy kiihkeä suhde Winsletin ja Ronanin esittämien hahmojen välille.

– Minulle oli hyvin selvää, että he (hahmot) ovat kykeneviä kiihkeisiin hetkiin – Saoirse ja minä halusimme ilmentää sitä, Winslet kertoi.

45-vuotias tähti viittasi myös ikäänsä, mutta sanoi tunteneensa olonsa aika hyväksi.

– Muistan sanoneeni: ”Tässä minä olen, alastomana 43-vuotiaana – olin silloin sen ikäinen. Miten tämä on mahdollista?” Vannon, että luulin luovuttavani valkokankaalla nähtävän alastomuuden suhteen, Winslet jatkoi.

– Mutta olin yllättynyt siitä, miltä minusta tuntui. Tunsin oloni todella aika hyväksi. Minulla on kaikki jälkeni, arpeni ja olen vanhempi. Eri vartalo kuin se mikä minulla oli 20 vuotta sitten, Winslet ihmetteli.

Molemmilla tähdillä oli paljon sananvaltaa elokuvassa nähtävän seksin suhteen, sillä he pääsivät tekemään koreografian itse. Ohjaaja Francis Lee oli ollut hermostunut kohtauksista etukäteen, mutta Winslet oli sanonut: ”Hei, anna meidän sumplia tämä.”

– Me aloitamme täältä. Teemme näin suutelun, tissien kanssa. Sinä menet tuonne alas, sitten teet noin, sitten kiipeät tänne ylös, Winslet kuvaili prosessia.

Winslet kertoi vielä tunteneensa kaikista elokuvistaan eniten ylpeyttä Ammoniten seksikohtauksesta. Hän oli myös tuntenut olonsa sitä tehdessä olonsa kaikista elokuvistaan vähiten vaivaannuttavaksi. Alla traileri, jossa kyseistä hellää hetkeä ei kuitenkaan näytetä.

YouTube video