Katsoitko jo? Netflixin vähin äänin julkaistusta trilleristä on tullut ilmiö

Netflix luotti algoritmiinsa mainostamisen sijaan.

27.11.2023 20:00

Netflixin Nowhere-elokuva on saanut supersuosion maailmanlaajuisesti.

Espanjalaistrilleri lisättiin Netflixiin yksinoikeudella 29. syyskuuta. Marraskuun puoleen väliin mennessä elokuva on saanut suoratoistopalvelussa 77,9 miljoonaa katselua ja sitä on katsottu 141,6 miljoonaa tuntia. Nowhere oli Netflixin katsotuin ei-englanninkielinen tuotanto jopa 61 maassa.

Nowhere on Netflixin toiseksi katsotuin ei-englanninkielinen elokuva. Norjalaistuotantoa oleva Troll on Netflixin kaikkien aikojen katsotuin ei-englanninkielinen elokuva.

Albert Pintón ohjaamassa elokuvassa sekasorron keskellä olevasta totalitaarisesta maasta paennut raskaana oleva nainen (Anna Castillo) on kiipelissä kontissa ja yrittää selviytyä hengissä ajelehtiessaan yksin avomerellä.

Nowheren tuottanut ja toisena käsikirjoittajana toiminut Miguel Ruz kommentoi elokuvan suosiota Varietylle ja toi esille, ettei Netflix edes markkinoinut trilleriä.

”He luottivat algoritmiinsa”, Ruz totesi.

”Loppujen lopuksi ei ole väliä, onko se dystopinen selviytymiselokuva, jos sen rakentaa hyvin tunteellisesti, se leviää, eikä ihmiset kyseenalaista mitä siinä tapahtuu”, Ruz lisäsi.

Nowheren Rotten Tomatoes -prosentti on 64.

Katso traileri alta.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa