Kevin Smith lopetti kriitikoille kiukuttelun – ainakin vähäksi aikaa

Vuonna 2010 ilmestyneen Cop Out (suom. Pari kyttää) -elokuvan saamien murskakritiikkien jälkeen, tuli Clerks, Dogma ja Zack ja Miri puuhaa pornoo -elokuvat ohjanneen Kevin Smithin mitta täyteen.

Suulas ohjaaja kirjoitti pitkän Twitteriin pitkän avautumisen, jossa ihmetteli, mikä oikeus valitulla joukolla kirjoittajia on katsoa Smithin elokuvat ilmaiseksi ja sitten vielä haukkua niitä. Tämän jälkeen vihainen Smith sanoi, että kutsuu mieluummin ryhmän Twitter-käyttäjiä katsomaan elokuvansa ennakkoon kuullakseen heidän mielipiteensä.

Red State -elokuvan kohdalla Smith jatkoi vihanpitoaan pitämällä kymmenen minuutin mittaisen elokuvakriitikoiden vastaisen puheen Comic-conissa, ja jättäen toimittajat nuolemaan näppejään elokuvan ennakkokatselun suhteen. Red State sai ensi-iltansa jälkeen hyvin kädenlämpöiset arviot sen nähneiltä.

Nyt Smith on kuitenkin heltynyt. Ohjaaja sanoo Buzzfeedille antamassaan haastattelussa olleensa ”niin v**un vihainen”, ja olevansa helpottunut päästäessään nyt siitä vihasta irti. ”Olen liian v**un vanha tapellakseni tai välittääkseni enää”, Smith jatkaa tyylilleen ominaisesti.

Syy ohjaajan leppymiseen on ilmeisesti tämän Torontossa ensi-iltansa saaneen Tusk-elokuvan positiiviset arviot. Smith jopa uudelleentwiittasi Varietyn arvostelun elokuvasta, ja sanoi sen olleen ”iso läpimurto” hänen vihansa käsittelyssä.

Hyviä uutisia siis sekä Smithille että kriitikoille – kunhan seuraava elokuva ei sitten saa haukkuja päälleen.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut