Kick-Ass hävisi lohikäärmeelle

18.4.2010 19:43

Näin koulutat lohikäärmeesi oli ennakkotietojen mukaan viikonlopun katsotuin elokuva Pohjois-Amerikassa. Uutena ensi-iltana teattereihin tullut Kick-Ass joutui tyytymään kakkostilaan. Ero on tosin hyvin pieni. Neljättä viikkoa teattereissa pyörivä Näin koulutat lohikäärmeesi myi perjantain ja sunnuntain välisenä aikana lippuja arviolta 20 miljoonan dollarin edestä ja nousi takaisin ykköseksi. Kick-Assin tulokseksi ilmoitettiin 19,75 miljoonaa. Sijat saattavat vaihtua, kun tarkemmat tiedot julkistetaan maanantaina.

Kolmannesta ja neljännestä tilasta käytiin myös tiukka taisto. Steve Carellin ja Tina Feyn tähdittämä komedia Date Night myi toisena viikonloppunaan lippuja arviolta 17,3 miljoonalla dollarilla. Chris Rockin tähdittämä brittikomedian uusintafilmatisointi Death at the Funeral teki avausviikonloppunaan arviolta 17 miljoonan dollarin tuloksen.

Päivitys 20.4.2010: Maanantaina tarkentuneiden tietojen mukaan Kick-Ass oli sittenkin ykkkönen. Sen lopullinen tulos oli noin 19,8 miljoonaa dollaria. Näin koulutat lohikäärmeesi teki noin 19,6 miljoonan dollarin tuloksen.

Lisää luettavaa