Kiefer Sutherland murskasi 24-fanien toiveet

Kiefer Sutherland kertoi ikäviä uutisia 24-faneille.

7.8.2016 12:45
24: LIVE ANOTHER DAY: Jack (Kiefer Sutherland) conveys good news to President Heller's team in the "7:00 PM - 8:00 PM" episode of 24: LIVE ANOTHER DAY airing Monday, June 23 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2014 Fox Broadcasting Co. Cr: Daniel Smith/FOX

Suosittu 24-sarja palaa televisioon uudessa muodossa. Uusi sarja on nimeltään 24: Legacy, mutta Kiefer Sutherlandin ikoninen Jack Bauer ei tule olemaan siinä mukana.

Legacy esittelee uuden sankarin nimeltään Eric Carter, jota esittää Straight Outta Compton -elokuvasta tunnettu Corey Hawkins. Carter on entinen sotilas, joka sekaantuu menneisyytensä takia terroristien juoniin.

Uudesta sankarista huolimatta Legacy sijoittuu samaan maailmaan kuin aikaisemmat tuotantokaudet, joten monet fanit ovat pitäneet toivoa yllä, että Bauer palaisi mukaan sarjaan.

Fanit innostuivat hieman, kun 24: Legacya tuottava Howard Gordon vihjaili, että Bauer voisi olla mukana sarjassa – vaikka vain cameoroolissa.

Sutherland kuitenkin totesi haastattelussa, että Bauerin paluuta ei kannata odotella.

– Sitä varten ei todellakaan ole suunnitelmia, Sutherland kertoi.

Sutherland on aikaisemmin todennut, että hän ei tule enää palaamaan roolin, koska hänen on aika jatkaa urallaan eteenpäin.

Alla on 24: Legacyn traileri.

Lähde: Slashfilm

Lisää luettavaa