Kilppareita saa odottaa – Uusi Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuva lykkääntyy

Mäiskevisiönääri Michael Bayn tuottama uusi Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuva ei saavukaan teattereihin loppuvuodesta 2013, sillä tuotanto on keskeytetty. Mikä on ongelmana? No käsikirjoitus tietenkin.

Kuten aikaisemmin kerroimme, ovat teinikilpparit palaamassa valkokankaille omassa CGI-painotteisessa näytelmäelokuvassaan. Ne, jotka ovat kyllästyneet loputtomalta tuntuvaan reboot-buumiin lienevät tyytyväisiä siihen, että elokuvan tuotanto on toistaiseksi keskeytetty. Hollywood Reporter kertoo, että esituotantovaiheessa olleen elokuvan tekeminen on yhden lähteen mukaan keskeytetty kymmeneksi viikoksi ja toisen mukaan ”määrittelemättömäksi ajaksi”.

Syy tähän on käsikirjoitus, joka ilmeisesti ei ole valmis tai tarpeeksi tasokas – ehkä molempia. On elokuvia kuvattu heppoisemmillakin käsikirjoituksilla, kuten tuore Men In Black 3 sekä Iron Man 2. Onnistuneisuus näissä tapauksissa kylläkin heittelee melkoisesti, joten ehkä on parempi että käsikirjoittajat Josh Appelbaum, André Nemec ja Kevin Eastman päästetään takaisin kirjoituspöydän ääreen.

Elokuvan on määrä ohjata Kevin Liebesman (Titaanien raivo), ja tuotantoyhtiönä toimii Michael Bayn Platinum Dunes. Bay on herättänyt enemmän tai vähemmän vihaisia ajatuksia faneissa kommenteillaan siitä, että elokuvassa nelikko ei olisikaan mutatoituneita peruskilppareita, vaan avaruusrotua. Ehkä tämä hiotaan käsiksestä pois? Vaikea sanoa, mutta tämä (toivottavasti) nähdään maaliskuussa 2014, kun elokuvan on määrä saapua teattereihin.

Aiheeseen liittyvät jutut