King Kong, et ole elementissäsi! – Kong: Skull Island -elokuvaan kiinnitettiin todella hieno näyttelijä

Jättiläisgorilla King Kong palaa valkokankaille uudessa Kong: Skull Island -elokuvassa, jossa on hieno näyttelijäkaarti. Pääosissa nähdään Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson ja John C. Reilly.

Näyttelijäkaarti on saanut uuden erinomaisen lisäyksen. John Goodman on nimittäin kiinnitetty mukaan elokuvaan. Goodman tunnetaan muun muassa monista hienoista roolisuorituksistaan Coen-veljesten elokuvissa Big Lebowski ja Voi veljet, missä lienet?.

Elokuvasta on julkaistu myös uusi juonikuvaus. Tarina kertoo miehestä (Hiddleston), joka matkustaa myyttiselle pääkallosaarelle pelastustiimin kanssa etsimään veljeään, joka on jäänyt saarelle jumiin. Miehen veli oli saarella etsimässä myyttistä Titaani-seerumia, jonka uskotaan parantavan kaikki sairaudet ja vaivat. Pelastusretkellä mies ja pelastustiimi joutuvat kohtaamaan saarella asuvat olennot.

Goodman tulee esittämään Randa-nimistä miestä, joka on pelastustiimin johtaja.

Kong: Skull Islandin ohjaa Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer). Elokuvan kuvaukset alkavat tänä syksynä. Ensi-ilta on alustavasti vuonna 2017.

Kuva: Big Lebowski

Lähde: Uproxx, Movieweb

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut