Kingsman-ohjaaja paljastaa: Colin Firth ei saanut roolia helpolla

Kingsman

Kingsman: Salainen palvelu -elokuvan ohjaaja Matthew Vaughn kertoo tuoreessa haastattelussaan, että Colin Firth joutui todella taistelemaan saadakseen roolin kyseisessä toimintaelokuvassa. Firthin esittämä agentti Harry Hart on useiden taistelukohtausten keskiössä, minkä vuoksi ohjaajan täytyi olla varma, että mies pystyisi varmasti suoriutumaan niistä uskottavasti. Vaughn kertookin pitäneensä Firthille kovan puhuttelun projektin alussa.

– Sanoin hänelle: Tämä on fyysinen rooli ja joudut harjoittelemaan sitä varten seuraavat puoli vuotta. Jos et ole valmis tekemään sitä, en anna sinulle roolia. Kolmen kuukauden jälkeen aion testata sinua. Jos olet mielestäni tarpeeksi hyvä, saat roolin. Mutta jos et ole, tulet kiittämään minua siitä, etten anna sinulle roolia. Pahin asia, joka voi tapahtua on, että sinä näytät idiootilta kirkkokohtauksessa. Meidän molempien uskottavuus on mennyttä siinä vaiheessa, Vaughn kertoo.

Miehen mainitsemassa kirkkokohtauksessa näyttelijöiden taistelutaidot laitetaan todella koetukselle. 54-vuotias Firth ei kuitenkaan arkaillut haasteen ottamista vastaan.

– Hän sanoi: Ymmärrän. Aion harjoitella. Ja hän harjoitteli niin paljon, ettette usko. Ja hän onnistui, Vaughn sanoo.

Kingsman: Salainen palvelu tulee Suomessa ensi-iltaan perjantaina 20. helmikuuta. Alta voit katsoa elokuvan trailerin.

YouTube video

Lähde: Cinemablend

(Episodi/SK)

Aiheeseen liittyvät jutut