Kino Regina aikoo avata ovensa pian! – Kohta pääsee nauttimaan klassikoista

Hienoa! Elokuvaharrastajat pääsevät pian takaisin elokuvateattereihin.

Ajatelkaapa sitä, että jos kaikki menee hyvin, niin pääkaupunkiseudulla pääsee katsomaan elokuvia teatteriin jo kesäkuun alussa. Kino Regina on nimittäin avaamassa yleisölle ovensa 2. kesäkuuta.

Kino Regina ja KAVI järjestivät upeita koronakokonaisuuksia internetissä julkaisemalla erilaisia sarjoja, joissa nähtiin kotimaisia harvinaisuuksia mutta nyt on aika palata valkokankaiden pariin.

Näytöksissä jatkuvat muun muassa Federico Fellinin 100-vuotisjuhlaohjelma, kanadalaisen Guy Maddinin elokuvien sarja sekä Portugalin uutta aaltoa esittelevä kokonaisuus. Myös kesken jäänyt Uskomaton Italia ja Suomi -sarja jatkuu italialaisen elokuvan löydöillä, joissa aiheina ovat Suomi ja suomalaiset.

Kino Reginan tiedotteessa mainitaan, että paikan päällä pidetään sekä katsojien että työntekijöiden terveydestä huoli kaikin mahdollisin tavoin:

250-paikkaiseen saliin otetaan sisään vain 50 henkeä näytöstä kohti. Liput suositellaan ostettavaksi mahdollisuuksien mukaan etukäteen verkkokaupasta, ja käteisen käyttöä pyritään välttämään. Lipunmyyntiin on asennettu suojalasi, ja vahtimestarit käyttävät lippuja tarkastaessaan hengityssuojaimia.

Näytösten välejä on pidennetty, jotta siirtymät saliin sujuvat väljästi, ja salin siivousta näytösten välissä on tehostettu. Koronatartuntojen ehkäisemiseksi asiakkaiden toivotaan huolehtivan käsihygieniasta sekä pitävän riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Käsidesiä on saatavilla sekä Kino Reginan aulassa että muualla kirjastossa.

Katso tarkemmat tiedot Kino Reginan sivuilta.

Kuvassa Fellinin Rooma.

Aiheeseen liittyvät jutut