Kirsten Dunst joutui taistelemaan saadakseen roolin odotetussa scifi-elokuvassa

Jeff Nicholsin Midnight Special on eri genreillä pelaava elokuva, joka on alkanut kerätä paljon kiitosta ja kiinnostusta ennen laajempaa levityskierrostaan.

Kirsten Dunst, yksi elokuvan päähenkilöistä, todella halusi roolin Nicholsin elokuvasta nähtyään tämän edellisen teoksen.

”Olen fanittanut Jeffin elokuvia. Rakastin Take Shelteriä niin paljon, eikä minun tarvinnut edes lukea käsistä halutakseni tämän roolin. Olisin ottanut minkä tahansa roolin hänen elokuvissaan”, Dunst hehkuttaa.

Ohjaajalle Dunst ei kuitenkin ollut ilmiselvä valinta, ja näyttelijä joutui todistamaan paikkansa.

”Hän oli todella kiinnostunut roolista. Hän rakasti Take Shelteriä ja piti Mudista. Mutta en vain nähnyt sitä. Minulla oli muuta mielessäni”, Nichols kertoo näyttelijän valinnasta.

Dunst kuitenkin pyysi saada näyttää, mihin pystyy ja teki itsestään videon, jolla pyrki vakuuttamaan ohjaajan.

”Hän on iso elokuvatähti, ja sen tekemisestä olin aika vaikuttunut. Ja se johtui rehellisesti siitä videosta. Hän veti hiuksensa taakse, sellaiselle poninhännälle ja letille, eikä laittanut meikkiä, se tuntui rehelliseltä. Se sen teki. Koska kaikki ovat mukavia ja sanovat pitävänsä elokuvistasi, mutta se ei tarkoita heidän menevän näin pitkälle”, ohjaaja selittää.

Dunst esittää Midnight Specialissa kahdeksanvuotiaan, erikoiskykyjään piilottelevan Alton-pojan äitiä.

Lähde: Cinemablend

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut