Klaus Härön uusi elokuva kuvattiin Irlannissa – Pääosan skottinäyttelijä tunnetaan monista kulttielokuvista

Tulossa syksyllä.

10.5.2022 09:48

Klaus Härön (Miekkailija, Postia pappi Jaakobille uusi elokuva Rakkaani merikapteeni on Irlannissa kuvattu englanninkielinen elokuva, joka saa ensi-iltansa syyskuussa. Elokuvan teaser-traileri on juuri julkaistu.

Helsinkiläisen Making Movies Oy:n tuottaman elokuvan pääosissa nähdään James Cosmo, Bríd Brennan ja Catherine Walker (tv-sarja Shetlandsaarten murhat).

Skottilainen Cosmo on nähty monissa elokuvafanien suosikeissa, kuten elokuvsisa Highlander, Braveheart, Troija ja Trainspotting, ja hän on näytellyt myös Game of Thrones -sarjassa.

Brennan tunnetaan tv-sarjasta Hope Street ja Walker tv-sarjasta Shetlandsaarten murhat.

”Elokuvissa näemme usein tarinoita ensimmäisestä rakkaudesta ja minusta on kiinnostavaa kertoa nyt millainen voi olla viimeinen rakkaus”, kertoo Golden Globe -ehdokkuuden Miekkailija-elokuvasta saanut Klaus Härö.

Englanninkielisellä nimellä My Sailor, My Love varustetun elokuvan ovat käsikirjoittaneet Kirsi Vikman ja Jimmy Karlsson, jotka kirjoittivat myös Härön elokuvan Äideistä parhain.

Elokuva kertoo vanhasta merikapteenista joka rakastuu kodinhoitajaansa. Miehen aikuinen tytär ei hyväksy suhdetta ja hän haluaa saada takaisin isän, jota hänellä ei oikeastaan koskaan ollutkaan.

Tiedotteen mukaan kyseessä on tarina iättömästä rakkaudesta, anteeksiannosta ja välittämisestä.

Elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 30.9.2022. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa