Kohupaljastus: Frendit-tähden raskaana ollut ex-tyttöystävä kävi ostamassa miehelle heroiinia ja crackia

Raju paljastus.

Matthew Perryllä tuntuu menevän hyvin tällä hetkellä. Hänen onnensa sai kuitenkin juuri tumman pilven ylleen entisen tyttöystävän muodossa.

Perryn ex-tyttöystävä Kayti Edwards seurusteli Frendit-tähden kanssa kymmenisen vuotta sitten. Nainen on nyt paljastanut käyneensä ostamassa Perrylle heroiinia ja crackia kadulta, jotta poliisi tai paparazzit eivät nappaisi miestä itse teossa.

Perry vakuutteli naiselle, etteivät poliisit ole kiinnostuneita raskaana olevasta naisesta, joten hän voi hyvin mielin hakea huumeita.

– Hän syyllisti minua. Hän uhkasi lähtevänsä itse hakemaan kamaa, mutten halunnut hänen lähtevän ajamaan autoa tai harhailemaan kaduille siinä mielentilassa, Edwards kertoi The Sun -lehdelle.

Edwards paljasti myös toimittaneensa huumeita Perrylle, kun hän työskenteli Mr. Sunshine -televisiosarjassa. Nainen ajoi studiolle ja suuntasi aina suoraan Perryn asuntovaunuun.

– Hän ei ollut toimintakykyinen addikti. Sen näki hänen naamastaan. Ei hän pystynyt huijaamaan ketään.

Perry on ollut nyt selvänä pidemmän aikaan useamman katkoreissun jälkeen. Hän seurustelee kirjallisuusalalla työskentelevän Molly Hurwitzin kanssa.

Lähde: Film-News

Aiheeseen liittyvät jutut