Koukuttava Netflix-uutuus saa jatkoa: ”Sarjaa seuraa suu ammollaan”

Luvassa eeppinen finaali!

17.5.2024 13:45

Netflix vahvisti keskiviikkona, että scifisarja 3 Body Problem saa jatkoa, mutta tiedotteessa ei puhuttu kakkoskaudesta vaan uusista jaksoista.

Kausia on tulossa mahdollisesti useampikin, sillä tiedotteessa mainitaan jaksojen ja kausien tarkan määrän selviävän myöhempänä ajankohtana.

3 Body Problemin tekijät, Game of Thrones -sarjan luojat David Benioff ja D.B. Weiss sekä Alexander Woo totesivat lausunnossaan, että he ”pääsevät kertomaan tämän tarinan eeppiseen päätökseen asti”.

Huhtikuussa Colliderille antamassaan haastattelussa Benioff sanoi, että heidän tiiminsä ”tarvitsee ainakin kolme, ehkä neljä kautta kertoakseen koko tarinan”.

Liu Cixinin romaaniin The Three-Body Problem perustuva sarja kertoo, kuinka nuoren naisen 1960-luvulla tekemällä päätöksellä on seurauksia aina nykypäivään asti, kun joukko tiedemiehiä yrittää torjua ihmiskuntaa uhkaavan vaaran.

Episodin arviossa kirjoitetaan, että 3 Body Problem on ajatuksia herättävä tarina nykyajan yhteiskunnasta ja tilanteesta, jossa kaikelta, mitä aiemmin luulimme todeksi, katoaa pohja.

”Sarjan kerronta yhdistelee reaaliaikaista ja menneisyyteen sijoittuvaa toimintaa onnistuneesti ja paljastaa asioita katsojille pala palalta aina vain koukuttavammin. Todella kovilla näyttelijöillä (mm. Eiza González, John Bradley ja Benedict Wong) varustettua sarjaa seuraa useimmiten suu ammollaan”, Niklas Tirkkonen kirjoitti.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa