Kuin paratiisi kulttielokuvien ja -sarjojen ystäville: loputtomasti täysin ilmaista katsottavaa

Tuhansittain titteleitä!

28.1.2024 09:00

Suoratoistopalveluiden viidakossa on niin paljon tarjontaa, että joskus ne itselle sopivimmat jäävät huomaamatta. Suomeksi tekstitettyjen ilmaiselokuvien keitaasta kerroimme jo täällä, mutta nyt tutustumme johonkin aivan erilaiseen runsaudenlähteeseen.

Ensimmäiseksi huomautettakoon, että nyt kyseessä oleva palvelu vaatii englanninkielen taitoa. Elokuvia ja sarjoja ei ole tekstitetty kuin korkeintaan englanniksi. Mikäli tämä ei ole ongelma voit astua aivan uskomattoman tarjonnan äärelle!

Plex on täysin ilmaiseksi toimiva striimipalvelu. Se on ennen kaikkea kultti- ja roskaleffoja fanittavien paratiisi, mutta etsivä löytää sen syövereistä myös satoja laatutitteleitä. Tarjolla on loputtomalta tuntuva kattaus mitä harvinaisimpia elokuvia ja sarjoja, joihin ei törmää yleensä edes maksullisissa palveluissa. Jonkin verran mainoksia pakkonäyttävä palvelu ei vaadi minkäänlaista rekisteröitymistä, vaan sen käytön voi aloittaa heti.

Plexiä voi käyttää tietokoneen lisäksi useissa eri laitteissa. Plex-sovelluksen voi ladata niin kännyköihin (Android & iOS) kuin pelikonsoleihin (PlayStation & Xbox) ja televisioihin (LG ja Samsung). Myös Android TV -laitteet ovat tuettuja.

Palvelussa nähtävien elokuvien ja sarjojen kuvanlaatu on vaihteleva. Tarjolla on niin terävä- kuin tylsäpiirtoa ja voipa joskus tulla vastaan ihan ehtaa VHS-suttua. Vanhojen leffojen kohdalla pikku suhina tuo kuitenkin vain tunnelmaa.

Hyppää siis runsaudensarven äärelle ja tutustu palveluun täällä.

PS: Plex sisältää myös lukuisia täysin ilmaisia lineaarisia suoratoistokanavia. Jos et osaa päättää mitä katsoisit niin käynnistä palvelusta Live TV. Tarjolla on tällä hetkellä kahdeksan leffakanavaa ja hulppea määrä kaikenlaista muuta.

Lisää luettavaa