Tässä suora tie julkisuuteen! Osta oma nimi Kick-Ass 3 -hutkintaan

6.6.2013 18:03

Miksi kärsiä Idolsin esikarsintoja ja muita nolostuksia, kun on olemassa suora tie julkisuuteen? Mark Millar tarjoaa mahdollisuutta ostaa oma nimi tulevaan Kick-Ass 3 -sarjakuvaan, josta kaikella todennäköisyydellä tehdään piakkoin myös elokuva. Nyt oma nimi nörttien huulille!

Sarjakuvamaakarina tunnettu Millar on Kick-Ass-sarjan lisäksi kynäillyt muun muassa Wanted– ja The Secret Service -sarjakuvat, joista ensimmäisestä on jo tehty elokuva ja toisesta valmistellaan ensi vuodeksi. Nyt Millar tarjoaa mahdollisuutta ostaa oma nimi tulevaan Kick-Ass 3 -sarjakuvaan eBayn hyväntekeväisyyshuutokaupassa, joten elokuvajatkumo on melkein selviö.

Huutaa voi paitsi merkittävää uutta sankaria myös sarjan päähenkilö Dave ”Kick-Ass” Lizewskin tulevaa kilpakumppania. Sarjan päähahmo onkin oiva esimerkki siitä, kuinka tunnetuksi nimensä voi saada. Dave Lizewski kun on yhtä lailla aiemman huutokaupan voittajan nimi.

Lizewskin valkokangastarua jatkava Kick-Ass 2 saa Suomen ensi-iltansa vasta 16. elokuuta, mutta jos nimensä haluaa kolmanteen osaan, on oltava nopeampi. Molemmat huutokaupat nimittäin päättyvät kahden päivän kuluttua.

Kuinka arvokas on sinun nimesi?

Kuva Kick-Assista (2010).

Lähde: Total Film

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa