”Kukaan ei ole valmis” – hitiksi nousseen supersankarisarjan tähti lupaa uuden kauden olevan aivan hullu

Tähden mielestä kakkoskausi on ensimmäistä parempi.

Jack Quaid kertoi Amazon Primen The Boys -sarjan toisen tuotantokauden olevan aivan hullu.

Garth Ennisin ja Darick Robertsonin sarjakuvaan perustuva hittisarja alkoi tänä kesänä, ja monet odottavat innolla toista tuotantokautta. Sarjassa Hughieta esittävä Quaid kuvaili uutta tuotantokautta ComicBook.com-sivuston haastattelussa. Vaikka The Boys oli jo valmiiksi aika sekopäinen, niin toinen tuotantokausi nostaa panoksia hulluuden kanssa.

– Voi pojat, kukaan ei ole valmis toista tuotantokautta varten. Se on aivan hullu. Muotoilen näin, että mittakaava on paljon isompi. Mielestäni olemme päihittäneet ensimmäisen tuotantokauden siinä suhteessa, kuinka paljon on hulluja hetkiä, jotka saavat sinut sanomaan: ”Mitä helvettiä?” Olen tehnyt tällä tuotantokaudella asioita, joita teen ensimmäistä kertaa urallani ja en todennäköisesti tule tekemään sen jälkeen uudestaan. Ehdottomasti hetki… En voi paljastaa sitä, mutta kun näet sen, tiedät mitä tarkoitan, Quaid kuvaili.

Näyttelijä kertoi, että hahmoihin myös syvennytään enemmän.

– Ja luulen, että olemme menneet syvemmälle jokaisen sarjan hahmon kanssa. Se on isompi mutta paljon syvällisempi kaikkien kanssa. Ja mielestäni on tärkeää toisessa tuotantokaudessa, ettet tee sitä vain isommin ja sisällytä enemmän tappeluita, kuten olemme todellakin tehneet, vaan että oikeasti syvennyt hahmoihin ja ymmärrät, mikä motivoi heitä. Ja tiedän, että Hughien näkökulmasta teemme sitä paljon. Joten olen todella innostunut, että ihmiset näkevät toisen tuotantokauden. Mielestäni se on parempi kuin ensimmäinen, Quaid summasi.

The Boys on yksinoikeudella Amazon Primen valikoimassa.

Lähde: ComicBook

Aiheeseen liittyvät jutut