Kulttielokuva Donnie Darkon virallinen jatko-osa suunnitteilla – ohjaaja kertoo ajatuksistaan

2000-luvun kulttielokuva on uunituoreen Blu-ray-julkaisun myötä noussut jälleen pinnalle.

26.1.2017 13:00

Teiniangstin, scifin ja mysteerien kultasuoneen Donnie Darko -elokuvalla iskenyt Richard Kelly ei ole debyyttielokuvansa jälkeen onnistunut tekemään mitään hurraa-huutoja aiheuttavaa. Ohjaajan toinen elokuva, Southland Tales, oli monien mielestä iso sotku ajatuksia, eikä sitä seurannut The Box pysynyt hauskoista lähtökohdistaan huolimatta kasassa.

Nyt Kelly ilmoittaakin haluavansa palata Donnie Darkon maailmaan ihan oikealla jatko-osalla. Jotkut saattavat muistaa vuonna 2009 ilmestyneen S. Darkon, jonka tekemiseen Kelly ei itse ollut millään tavalla osallisena, ja jota harva Donnie Darko -fani haluaa muistella. HMV:n haastattelussa Kelly paljastaa suunnitelmansa jatko-osan suhteen.

”Siinä universumissa on käsiteltävänä jotain paljon isompaa ja kunnianhimoisempaa. Se tulee olemaan iso ja kallis… Haluan pitää huolen, että me saamme budjetin kasaan, jotta voimme tehdä sen kunnolla emmekä joudu tekemään kompromisseja… Minun pitää saada seuraava elokuvani ulos, jonka jälkeen voimme palata tähän”, Kelly sanoo.

 

Lisää luettavaa