Kun olet jo valmiiksi ärsyyntynyt Boba Fett -sarjaan, niin vielä se yksi tyyppi ilmestyy kuvaan

The Book of Boba Fett -sarjan ensimmäinen kausi tarkastelussa. Sarja pyörii nyt Disney Plussalla. Lievä spoilerivaroitus.

3.2.2022 11:30

Ei ehkä ole kovin reilua verrata, mutta The Mandalorian on tuoreena mielessä, joten on vaikea olla nostamatta sitä pöydälle.

Boba Fett -sarjan tuottanut Jon Favreau hääräsi niin ikään sen takana ja se oli hurja menestys – parasta Tähtien sotaa vuosiin. Pelkästään sen musiikit olivat niin loistokkaita, että ne loivat meemin, jossa kissa heiluu sarjan musiikin tahtiin.

Nyt kukaan ei heilu missään, ei ainakaan vielä.

Oli odotettavissa, että The Book of Boba Fett olisi aivan toista maata kuin edeltänsä, mutta kukaan ei odottanut, että sen päähenkilö olisi niin kuiva, tai kuinka ylituotetulta kauden ensimmäinen puolisko tuntuukaan.

Se on täytetty cameoilla, jotka ovat kuin kaivettu pölyisestä varastosta – ja nyt ne kaikki tulevat takaisin kertarysäyksellä.

Välillä tietämättömyys on lahja, kuten The Mandalorianissa, jossa parasta oli olla aivan pihalla siitä miltä Mando näyttää.

Tässä sarjassa kaikki on kuitenkin tiedossa jo lähtökuopissa, ja sitten kun olet jo valmiiksi ärsyyntynyt, niin se helkkarin Danny Trejo tulee mukaan.

Marta Bałaga

Tähdet ★★

 

Lisää luettavaa