Kuopiossa järjestetään pian kauhuleffafestarit – Kauhu-Vilimit julkaisi ohjelman ja vieraat

Klassikoita ja uutuuksia sopivassa suhteessa!

1.9.2020 17:48

Kuopion Vilimit järjestetään jo 33. kerran 1.-4.10.. Tällä kertaa teemaksi on valikoitunut kauhu. Alla muutama nosto festarin ohjelmasta.

Festivaalin avajaiset pidetään Kuopion Tuomiokirkossa, jossa järjestetään Ajomies-avajaiskonsertti, jonka musiikista vastaa urkutaiteilija Esa Toivola.

2.10. esitetään Kino Kuvakukossa klassinen ekspressionismin mestaritoes, Golem: Miten hän tuli maailmaan. Illan musiikista ja säestyksestä vastaa multi-instrumentalisti, tuottaja/dj ja animaattori Antti Ylijääskö. Ylijääskö soittaa instrumentteja monissa eri bändeissä. Saksofonin kanssa vierailuja tapahtuu usein Deep Space Destructorsin ja Oulu Space Jam Collectiven riveissä niin livenä kuin levyilläkin. Kitaralla ja taustalaululla hän vahvistaa Puutarhan Pojat -nimistä orkesteria ja syntikoissa & saksofonissa hänet on nähty keikoilla myös Lauri Sukanen & Human Gun Storen kanssa.

3.10. vieraaksi saapuu maailmankuulu äänisuunnittelija Tapio Liukkonen. Hän on tehnyt äänisuunnittelun n. 200 elokuvaan, tv-sarjaan ja tietokonepeliin. Viimeaikaisia Liukkosen äänitöitä maailman mittakaavassa ovat Tesla (ohj. Michael Almereyda, pääos. Ethan Hawke), Capone (ohj. Josh Trank, pääos. Tom Hardy, Linda Cardellini, Matt Dillon) sekä The Outpost: An Untold Story of American Valor (ohj. Rod Lurie).

Elokuvana esitettään brittiläinen vuonna 2018 valmistunut häiriintynyt In Fabric.

Tsekkaa tarkemmat infot ja loput elokuvat Vilimien sivuilta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia