Kuuma kaunotar nappasi Nicolas Cage -elokuviin pohjaavan sarjan pääosan

Kansallisaarre taas metsästettävänä.

29.10.2021 14:14

Nicolas Cagen tähdittämille National Treasure -elokuville on odotettu kolmatta osaa jo vuosia. Viime vuonna julki tullut suunnitelma näihin seikkailuelokuviin liittyvästä tv-sarjasta vaikuttaa kuitenkin etenevän sitä liukkaammin.

Uusi National Treasure -tv-sarja on nyt löytänyt tähtensä. Sen pääosaan on kiinnitetty meksikolaisjuuria omaava Lisette Alexis. Kyseessä on varsinainen nuorennusleikkaus, sillä Cage oli nelikymppinen ensimmäisen National Treasure -elokuvan tullessa julki, kun taas Alexis on puolta nuorempi. Hänen aiempiin töihinsä lukeutuu nuortensarja Total Eclipse. Myös laulu- ja tanssitaitoiseksi kehuttu kaunotar on tarjonnut faneille silmänruokaa omalla Instagram-tilillään.

Uusi sarja seuraa mysteereitä rakastavaa Jess Moralesia, joka päätyy selvittämään omaan historiansa hämärää kytköstä kauan sitten kadonneeseen aarteeseen. Pilottijakson ohjaajaksi on nimetty mm. Salaam, Bombay!- ja Monsoon Wedding -elokuvistaan tunnettu Mira Nair. Sarjan tuotannon on tarkoitus käynnistyä ensi vuoden alusta.

 

Lähde: Comingsoon.net

Lisää luettavaa