Kuusi ohjaajaa jotka lyttäsivät omat elokuvansa

Digital Spy -sivusto kokosi listan ohjaajista, jotka haukkuivat omia elokuviaan.

8.5.2016 20:00

Josh Trank

Josh Trank haukkui ohjaamansa Fantastic Four -elokuvan Twitterissä. Trank totesi, että hänellä olisi ollut fantastinen versio elokuvasta, jota kukaan ei tule koskaan näkemään. Trank kuitenkin äkkiä poisti twiittinsä.

Fantastic Fourin tuotanto oli erittäin vaikea. 20th Century Fox määräsi elokuvalle uusintakuvauksia ja käsikirjoitusta muokattiin monia kertoja. Joten ei mikään ihme, että lopputulos ei muistuta Trankin alkuperäistä visiota.

David Fincher

Alien 3 oli ensimmäinen David Fincherin ohjaama elokuva. Fincher tuotiin mukaan ohjaamaan elokuva viime tingassa. Tuotanto oli hyvin ongelmallinen, eikä Fincher ollut tyytyväinen lopputulokseen.

– Minun piti työskennellä sen parissa kaksi vuotta, minut erotettiin kolme kertaa ja minun piti tapella jokaisesta asiasta. Kukaan ei inhonnut sitä niin paljon kuin minä, totesi Fincher.

Michael Bay

Michael Bay lyttäsi ohjaamansa Armageddon-elokuvan, mutta myöhemmin hän korjasi väitteitään.

– Pyydän anteeksi Armageddonin takia, koska meidän piti tehdä koko elokuva 16 viikossa. Se oli massiivinen urakka. Se ei ollut reilua elokuvaa kohtaan. Tekisin koko kolmannen näytöksen uudestaan, jos voisin. Mutta studio kirjaimellisesti vei elokuvan pois meiltä, Bay totesi Miami Herald -lehdelle.

Myöhemmin Bay väitti olleensa väärin ymmärretty.

– Sanoin selvästi toimittajalle, että toivoin enemmän aikaa elokuvan leikkaamiseen. Erityisesti kolmannen näytöksen leikkaamiseen.

– Olen ylpeä elokuvasta, Bay summasi.

Joss Whedon

Whedon on kertonut julkisesti olevansa tyytymätön Avengers: Age of Ultroniin. Syy tyytymättömyyteen on ristiriidat Marvelin kanssa elokuvan sisällöstä. Ristiriitojen takia Whedon ja Marvel ottivat yhteen muutamaan kerran.

Whedon myöhemmin kuitenkin sopi Marvelin kanssa. Lopputulos ei silti miellyttänyt Whedonia, mutta hän myöhemmin katui negatiivisia kommenttejaan.

– Luulen tehneeni karhunpalveluksen elokuvalle, studiolle ja itselleni, Whedon totesi.

Steven Spielberg

Steven Spielberg totesi mokanneensa osittain Indiana Jones ja kristallikallon valtakunnan kanssa. Spielberg ei pitänyt joistain tarinan elementeistä, kuten alieneista. Spielberg kuitenkin laittoi alienit mukaan, koska elokuvaa tuottanut George Lucas halusi niiden olevan elokuvassa.

– En halunnut niiden asioiden olevan alieneita tai moniulotteisia olentoja. Mutta olen lojaali parhaalle ystävälleni, totesi Spielberg.

Tony Kaye

Tony Kaye inhoaa ohjaamaansa American History X -elokuvaa. Koko elokuvan tuotanto oli ongelmallinen. Kaye aiheutti ongelmia kuvauksissa huonolla käytöksellään. Lopulta välit studion kanssa menivät täysin poikki. Kaye sai porttikiellon leikkaushuoneeseen. Myöhemmin Kaye päästettiin kuitenkin leikkaamaan elokuvaa, mutta sitten hän sai taas porttikiellon.

Kaye ei pitänyt studion versiosta elokuvasta, joten myöhemmin hän yritti saada nimensä pois elokuvasta.

Kuva: Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta

Lähde: Digital Spy

Lisää luettavaa