Kuvalinkki: Lapsitähti Dakota Fanning on nykyään seksikkyyttä hehkuva kaunotar – tuoreet poseeraukset antavassa pikkumustassa

Aikaa on tovi jo vierähtänyt.

9.5.2015 09:15

Suurin osa muistanee Dakota Fanningin Steven Spielbergin ohjaamasta scifi-elokuva Maailmojen sodasta. Elokuvaa tähditti Fanningin lisäksi Tom Cruise. Näyttelijätär oli leffassa vasta pieni tyttö. Aika lentää, sillä nykyään tuo entinen pikkutyttö on 21-vuotias kaunotar, joka poseeraa tottuneesti punaisella matolla.

Fanning aloitti uransa esiintymällä pienissä näytelmissä. 5-vuotiaana hän esiintyi televisiomainoksessa. Ensimmäinen merkittävä työ hänellä oli Teho-osasto tv-sarjassa, joka on edelleen hänen mieluisimpia roolejaan. Siinä hän esitti auto-onnettomuudessa ollutta tyttöä, joka kärsi leukemiasta.

Fanning vieraili myös monissa muissa tv-sarjoissa, joihin kuuluu muun muassa Oikeus ja kohtuus, CSI ja Spin City. Ensimmäisessä elokuvaroolissaan Minä olen Sam -elokuvassa, hän esiintyi yhdessä Sean Pennin kanssa. Tästä roolista hän oli 7-vuotiaana ehdolla, kaikkien aikojen nuorimpana, saamaan Screen Actors Guild -palkinnon.

Kaunottarella on riittänyt töitä tähän päivään saakka, eikä mistään lapsitähtien kriiseilystä ole tietoakaan. Dakota Fanningin seuraava elokuva on nimeltään Viena and the Fantomes. Se kertoo nuoresta naisesta, joka toimii punk-bändin avustajana ja matkustaa heidän kanssaan 1980-luvun Amerikassa.

Kuvat täällä.

Kuva: Effie Gray

Lähde: Daily Mail

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa