”Kyyneleiltä ei vältytä” – Rennyn ja Johannan tunteet ovat pinnassa The Harlins -sarjan uudella kaudella

Kuinka vauva-arki onnistuu elokuvan kuvausten aikana?

8.11.2023 08:30

Ohjaaja Renny Harlin on ollut viime aikoina kiireinen tulevan The Strangers -kauhuelokuvatrilogian tiimoilta. Silti hänellä on ollut aikaa tehdä myös realitysarjaa The Harlins, joka kertoo Harlinin, hänen vaimonsa Johannan ja pariskunnan tyttären Cocon elämästä.

The Harlins -sarja saa jatkoa 8.11. alkaen MTV Katsomossa. Kolmannella kaudella Coco-vauva kulkee mukana kaikkialla, mutta kuinka vauva-arki onnistuu kulisseissa ja kuvausolosuhteissa?

Rennyn mittava työtilaus kolmen The Strangers -elokuvan ohjaajana on vienyt Harlinien tuoreen perheen Bratislavaan. Rennyn poika Luukas toimii projektissa apulaisohjaajana ja Johannan aikeena on toimia tuottajana. Coco-vauva kulkee mukana kaikkialla, mutta kuinka vauva-arki onnistuu kulisseissa ja Bratislavan kuvausolosuhteissa? Myy-koira on myös menossa mukana. Arki alkaa näkymään perheen elämässä ja ystävät sekä sukulaiset ovat kaukana.

Harlinin perhe ehtii juuri asettua Miamin kotiinsa, laittaa sen oman näköisekseen sekä viettää ihanaa vauva-arkea, kunnes seuraavat projektit vievätkin jo jälleen maailmalle uusiin maanosiin. Sopiiko menevä elämäntyyli yhteen tulevaisuuden perhesuunnitelman kanssa? Tunteet ovat pinnassa ja stressinsietokykyä koetellaan. Haave Tammiosta etenee rakennusprojektin muodossa – ehtivätkö suunnitelmat toteutua juhannukseen mennessä?

Kolmannen kauden teemoja ovat työ- ja perhe-elämän yhdistäminen, äitiys, Rennyn isyys sekä suhteessa Luukakseen että nyt Cocoon ja Luukaksen urakehitys isänsä jalanjäljissä.

”Meille tämä kolmas kausi on hyvin henkilökohtainen ja paljas. Tuntuu silti hyvältä jakaa vaikeampiakin hetkiä ja näyttää, että elämä ei aina täälläkään ole pelkkää kukkaniityillä tanssimista. Kolmas kerta toden sanoo käy toteen tavoilla, joita emme voineet ennalta edes aavistaa”, Renny ja Johanna Harlin kertovat tiedotteessa.

”Opettelemme perhe-elämää meidän tyylillä. Coco täyttää päivämme ilolla ja rakkaudella, mutta elokuvaprojektit vaativat enemmän kuin koskaan. Ja tietenkin, taas muutetaan uuteen kotiin. Suuret elämänmuutokset, kasvavat unelmat, onnistumisen hetket ja haasteet käydään kaikki läpi tulevalla kaudella. Kyyneleiltä ei tälläkään kaudella vältytä.”

The Harlins alkaa MTV Katsomossa keskiviikosta 8.11. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo Plus -tilaajat saavat seuraavan viikon kolme jaksoa ennakkoon.

Lisää luettavaa