Lehtiväite: Smallville-sarjasta tuttu näyttelijätär on oikean elämän seksikultin kakkosjohtaja

New York Times kertoi viime kuussa salaisesta sisarkunnasta, joka polttaa jäseniinsä polttomerkin omistamisen merkiksi. Sama kultti pakottaa naiset itsemurhadieetille, jotta he pysyvät laihoina, ja hakkaa heitä, jos jäsenet eivät kykene pestaamaan tarpeeksi uusia orjia kulttiin.

9.11.2017 21:00

Nyt Daily Mail raportoi, että seksikultti operoi itseapuryhmässä nimeltä NXIVM. Ryhmän salaisen seksikultin nimi on taas DOS. Siihen pyydetään vain parhaiten menestyneet naiset.

NXIVM vaikuttaa ulkopuolisten silmiin ryhmältä, joka tarjoaa elämäntaitokursseja ja muuta apua elämäntilanteisiin.

DOS:in ja NXIVM:n on perustanut Keith Reniere, joka pakottaa salaisen ryhmän naiset seksiorjikseen.

Ryhmän entinen edustaja Frank Parlato paljasti keskiviikkona The Sunille, että salaisen kultin kakkospomona ja päärekrytoijana toimii Smallville-sarjasta tuttu Allison Mack.

DOS toimii mestari-orja-periaatteella, eli Reniere johtaa kulttia ja Mack on hänen tärkein avustajansa. Kaikki muut ryhmäläiset ovat heidän orjiaan. Kultin hierarkia toimii kuten pyramidihuijaukset.

Ryhmän naisia pidetään 500-800 kalorin dieetillä, jotta he miellyttäisivät Renieren seksuaalisia himoja. Orjien pitää vastata mestareilleen välittömästi, ja jos orjat eivät rekrytoi tarpeeksi uusia naisia, heidän pakaroitaan hakataan mailalla.

Kun nainen otetaan kulttiin, hänet riisutaan alastomaksi ja häneen poltetaan polttomerkki, jossa on Renieren ja Mackin nimikirjaimet.

Katso polttomerkkien kuvat NZ Heraldin sivuilta.

Lisää luettavaa