Liian hyvä? Suosikkisarjan pahisrooli sai ihmiset hyökkäämään näyttelijän kimppuun

Vihattu mies.

26.2.2023 15:00

Näyttelijäntyön varjopuoliin voi lukea roolin ja tosielämän sekoittumisen. Näin pääsi käymään myös Iso-Britannian pitkäikäisimmän saippuasarjan, Coronation Streetin riveissä nähdylle Brian Capronille.

Vaikka Capron on näytellyt tv:ssä ja elokuvissa 1970-luvun alusta 2020-luvulle asti, hänet muistetaan erityisesti juuri Coronation Streetistä. Suomessa Ylellä esitetyn sarjan jaksoista Capron on ollut mukana kaikkiaan yli kahdessa sadassa. Hän näytteli sarjassa ulospäin tavalliselta perheelliseltä liikemieheltä vaikuttanutta Richard Hillmania.

Hillmanin toinen puoli oli jotain aivan muuta. Hahmo paljastui sarjamurhaajaksi, joka ei kaihtanut käyttää brutaalia voimaa uhrejaan kohtaan. Vaikka rooli toi Capronille kunniaa, hän kertoo joutuneensa sen myötä myös epäsuosioon.

Eräs katsoja äityi heittämään Capronin autoa tiiliskivellä. Capron muistelee myös saaneensa selkään eräältä raivostuneelta naiselta, joka selvästikin uskoi hakkaavansa sateenvarjollaan Hillmania Capronin sijasta. Vaikka näyttelijä ei ole esiintynyt sarjassa sitten vuoden 2003, Capron tunnistetaan edelleen Hillmaniksi: taannoisella Mallorcan matkallaan Capron sai taas kerran kuulla olevansa murhaaja.

 

Lähde: The Guardian

Lisää luettavaa