Lily James ja Sebastian Stan ovat kuin ilmetyt Pam & Tommy – katso uusi traileri ja hahmojulisteet tulevasta Disney Plus -sarjasta

Kohutapaus kääntyy suoratoistosarjaksi.

20.1.2022 19:15

Pamela Andersonin ja Tommy Leen yksityinen seksivideo aiheutti suurta kohua 90-luvulla. Pian parin ympärillä vellonutta skandaalia päästään seuraamaan uuden Disney Plus -sarjan, Pam & Tommy, muodossa.

Uudet hahmojulisteet esittelevät Lily Jamesin ja Sebastian Stanin sarjan nimikkorooleissa. Kaksikko on kuin ilmetyt alkuperäishenkilöt; tämä lupaa erittäin hyvää sarjan laadukkuudesta. Omat julisteensa saivat myös Seth Rogen, Nick Offerman ja Taylor Schilling. Julisteet ovat kekseliäästi ja sarjan tarinaan sopivasti VHS-kasettien tyylisiä.

Uudessa trailerissa Pamela tapaa asianajatiimin kanssa keskustellakseen vuodetusta videosta ja näemme kuinka Rogenin ja Offermanin hahmot oikein saavatkaan nauhan haltuunsa. Videon julkaisun vaikutukset alkavat näkyä voimakkaasti pariskunnan elämässä eikä draamalta tulla välttymään.

Pam & Tommy käynnistyy kolmen jakson voimin Disney Plussassa keskiviikkona 2. helmikuuta. Tämän jälkeen loput viisi jaksoa ilmestyvät katsottavaksi kerran viikossa.

Valmistaudu sarjan alkuun alta löytyvän trailerin kanssa.

Lisää luettavaa