T2-tähti Linda Hamilton: ”Hollywood oli täynnä isoja egoja, paisuneita tissejä ja huulia, joten häivyin”

Pinnallisuus ei maistunut.

18.10.2019 15:33

Tulevan Terminator: Dark Fate -elokuvan näyttelijä Linda Hamilton katosi aikoinaan kirkkaimmista parrasvaloista. Viimeisin iso rooli hänellä oli ehkä elokuvassa Dante’s Peak (1997) yhdessä Pierce Brosnanin kanssa.

Näyttelijän haastattelussa tuli esiin ulkonäkökysymykset ja Hollywoodin pinnallisuus.

– Omistan kaikki kokemukseni – ja ne näkyvät kasvoistani, Hamilton julisti ylpeänä.

– En tiedä, miksi elän tällaisessa maailmassa, jossa pysyvä nuoruus on ainut arvostettu asia. Miksei 60 voi olla uusi 60? En halua näyttää 40-vuotiaalta, Hamilton ihmetteli.

Tähti kertoi huomanneensa, että keskustelut kulkevat usein ulkonäköpainotteisesti. Niissä päivitellään, miten nuorelta ja kauniilta joku näyttää ikäisekseen. Tämäntyyppinen ilmapiiri oli yksi syistä, miksi hän aikoinaan lähti Hollywoodista ja muutti musiikkikaupunki New Orleansiin.

– Los Angelesista oli tullut paisuneiden egojen, paisuneiden tissien ja huulien paikka. Tunsin itseni ulkopuoliseksi, joten lähdin, Hamilton kertoi.

Ennen lähtöään Hamilton ehti asua tähtikaupungissa 16 vuotta. Hän kasvatti siellä kaksi lastakin. Heistä toisen isä on Terminator-elokuvasarjan luojana tunnettu James Cameron.

Hamilton oli alkuun epävarma siitä, suostuisiko hän rooliin Dark Fate -elokuvassa, sillä hän oli jo tottunut elämään tuntemattomana taviksena. Rooli megaleffassa tarkoittaisi jälleen parrasvalojen kääntymistä hänen suuntaansa.

Suurin osa faneista lienee iloisia siitä, että Hamilton taipui palaamaan Sarah Connoriksi.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa