Lipuntarkastajat pippurisumuttivat liputta matkustavaa teiniä metrossa – Osuivat arvostettuun suomalaiseen elokuvaohjaajan

Helsingin seudun liikenteessä tapahtui perjantaina ikävä välikohtaus.

17.6.2016 19:55

Mukaanlukien menestyselokuvien Sisko tahtoisin jäädä ja Kekkonen tulee!, sekä menestyssarjan Mustat lesket ohjaaja Marja Pyykkö julkaisi paljon puhuvia kuvia Facebook-sivuillaan aiemmin perjantai-iltapäivänä.

Hänen mukaansa HSL:n lipuntarkastajat laukoivat pippurisumutetta liputta matkustavaa teini-ikäistä nuorta päin. Pyykön (ja suurella todennäköisyydellä pian myös HSL:n) harmiksi, pippurisumutteesta osansa sai myös ohjaaja itse.

”Lipuntarkastajat just kaasutti mua naamaan metrossa. Ottivat kiinni teiniä joka matkusti liputta ja samalla kaasuttivat sivullisen, eli mut. My heroes. Saa jakaa.”, Pyykkö kirjoitti profiiliinsa.

HSL oli vastannut asiakaspalautteeseen seuraavasti: ”Todella ikävää, näin ei saisi missään tilanteessa tapahtua. Asiasta on tiedoitettu esimiehelle ja yksikön päällikölle. Tapahtuma selvitetään perusteellisesti ja sen jälkeen ryhdytään vaadittaviin toimenpiteisiin.”

Ei ole ensimmäinen kerta, kun sosiaalinen media huomioi lipuntarkastajien mielivaltaisen kohtelun. Kuvat ja postauksen voi käydä katsomassa Marja Pyykön Facebook-profiilista.

Kuva elokuvan Kekkonen tulee! kuvauksista. Solar Films.

Lisää luettavaa