Lisää ysäritoimintaa valkokankaille – Myrskyn ratsastajat uusiksi

11.4.2013 13:03

Muisti on lyhyt ja 1990-luku liian kaukana nautittavaksi, joten Keanu Reevesin ja Patrick Swayzen ysärihitti Myrskyn ratsastajat uusitaan.

Kurt Wimmerin käsikirjoittama uusioversio on ollut tekeillä jo pari vuotta, mutta projektille on vasta nyt löydetty ohjaaja.

Uusintafilmatisoinnin ohjaa kuvaajana (Hurjapäät, Payback – tilinteko) aloittanut, mutta ohjaustakin (Invincible) kokeillut Ericson Core.

Alkuperäisen Myrskyn ratsastajat (1991) ohjasi sittemmin sotaelokuvilla Hurt Locker (2008) ja Zero Dark Thirty (2012) maineeseen noussut Kathryn Bigelow. Tarinasta vastasivat tuolloin Rick King ja W. Peter Iliff.

Tulevassa elokuvassa FBI-agentti soluttautuu rikollisjengiin kansainvälisen extreme-urheilun kautta. Alkuperäisessähän Reevesin agentti teki laskuvarjohyppyjä ja surffasi aalloilla saadakseen rikollispomo Swayzen luottamuksen.

Uusintaversion kuvausten on määrä alkaa vielä vuoden lopulla, joten Total Recallin (2012) ei kauaa tarvitse värjötellä hiekkalaatikollaan yksin. Uusvanhaa seuraa on luvassa.

Lähde: Deadline

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa