Lisää Legoja valkokankaille – Enemmän ninjoja!

Ensi helmikuussa valkokankaille pärähtävä LEGO Elokuva on saamassa jo nyt jonkin sortin jatkoa tai ainakin samassa imussa tulevan perässähiihtäjän.

Heat Vision kertoo, että LEGO Elokuvan jälkeen Warner Brosilta on tulossa Ninjago-palikoihin perustuva itämainen legoilu.

Ninjago-elokuvan käsikirjoittavat Dan ja Kevin Hageman, jotka olivat vastuussa myös televisioon tehdystä Ninjago: Masters of Spinjitzu -animaatiosarjasta. Hagemanin veljekset on nimetty tarinaniskijöiksi myös tulevan LEGO Elokuvan kohdalla, vaikka eivät varsinaista käsikirjoitusta tehneetkään.

LEGO Elokuvan käsikirjoittaja-ohjaajat Phil Lord ja Chris Miller eivät ohjaa Ninjagoa, mutta ovat aktiivisesti mukana tuottamassa ja valitsemassa ninjapalikoille ohjaajaa.

Mikä huvittavinta, legoilla voi tehdä ninjatarinan, jossa ei tarvitse säästellä miekkojen irroittamia irtokäsiä ja päitä, kun lelujen muovigore tuskin korottaa ikärajaa lainkaan. Toisessa ääripäässä ovat kaksi viimeaikojen ninjatoimintaa, Ninja (2009) ja Ninja Assassin (2009), jotka molemmat saivat mojovan 18-leiman.

LEGO Elokuva saapuu Suomen valkokankaille 14. helmikuuta 2014. Ninjago joskus tulevaisuudessa.

Kuva Lego Star Wars: The Empire Strikes Outista (2012).

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät jutut