Lisää R-rated-sarjisleffoja Deadpoolin vanavedessä? Tämän saatanallisen hahmon käsikirjoitus on valmis

15.2.2016 13:11

Nyt kun Deadpool on raivannut tietä aikuisille suunnatuille sarjakuvaelokuville, tulevat muutkin toivottavasti pian perässä. Muistatteko vielä vuonna 1997 ensi-iltansa saaneen Todd McFarlanen ja ohjaaja Mark A.Z. Dippén Spawnin? Se oli huono. Todella huono.

Spawn-sarjakuvan luonut Todd McFarlane on kirjoittanut kaikessa hiljaisuudessa uutta käsikirjoitusta jo jokusen vuoden, ja voisi kuvitella, että Deadpoolin saaman suosion jälkeen myös tälle pimeälle hahmolle annetaan uusi mahdollisuus. Mieluusti R-luokituksen kera.

”Viimeistelin juuri käsikirjoituksen, ja editoin sitä juuri”, McFarlane kertoo ComicBookille antamassaan haastattelussa. ”Siinä on 183 sivua, mutta tuottajat pitävät yleensä noin 120-sivuisista käsikirjoituksista. Päädyn varmaankin 140-sivuiseen, koska kirjoitan yksityiskohtia itseäni varten.”

Edellisestä flopista oppineena McFarlane haluaa itse myös ohjata tulevan Spawn-leffan. ”Haluan pitää tuotannon pienenä ja tiukkana, jotta he antavat minun myös ohjata sen.” Todd uskoo, että leffan tuotanto alkaa jo tänä vuonna.

Tuleva elokuva ei ole perinteinen sarjakuvaleffa, vaan se on enemmänkin yliluonnollista jännitystä/kauhua. ”Ajatelkaa The Departedia ja yhdistäkää se Paranormal Activityyn, jotain sellaista”, McFarlane paljastaa.

”Taustalla on tämä kaikkialla vaaniva mörkö. Me, katsojina, tiedämme kuitenkin, että tämä mörkö on Spawn. Näyttääkö hän samalta kuin ensimmäisessä elokuvassa? Ei. Onko hänellä jotain päävastustajaa, jota vastaan taistella? Ei. Hän on kuin haamu koko tarinan taustalla.”

Spawn tulee olemaan kuin jokin vaaniva kauhu japanilaisissa kauhuelokuvissa kuten The Grudge tai The Ring.

”Uskon että elokuva tulee toimimaan näin, koska Spawn on elokuvan ainoa epänormaali asia. En sotke siihen muita yliluonnollisia elementtejä, pelkästään tämän mörön, Spawnin. Hän tuhoaa sinut, jos olet väärässä paikassa väärään aikaan.”

Lähde: ComicBook, ComicBook

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa