Lisää vettä Ghostbusters III:n huhumyllyyn

29.11.2010 15:26

Vuonna 1984 julkaistun Ghostbusters – haamujengi -elokuvan toisesta jatko-osasta on liikkunut maailmalla paljon huhuja. Kahdessa aiemmassa osassa näytellyt Dan Aykroyd (kuvassa) on aiemmin kertonut työstävänsä elokuvan käsikirjoitusta toisen Ghosbusters -näyttelijän, Harold Ramisin kanssa. Ghostbusters III:n käsikirjoituksen ovat laittaneet alulle Lee Eisenberg ja Gene Stupnitsky. Käsikirjoitus-uutisen jälkeen on kerrottu kuvausten alkavan toukokuussa 2011.

Nyt Aykroyd on kertonut lisää tietoja kolmannesta Haamujengi -elokuvasta. Näyttelijä-käsikirjoittaja on varmistanut Bill Murrayn ja Sigourney Weaverin palaavan rooleihinsa Peter Venkmanina ja Dana Barrettina. Lisäksi Aykroyd myönsi, että elokuvassa saatetaan nähdä Bill Hader ja Anna Faris, mutta sopimuksia näyttelijöiden kanssa ei ole vielä tehty. Aykroyd nosti esille myös Eliza Dushkun nimen yhtenä uuden Ghostbusters -elokuvan näyttelijänä.

Huhumylly elokuvan tiimoilta on jauhanut jo pitkään, joten virallisia tietoja Ghostbusters III:sta voidaan hyvinkin saada lähiaikoina. Elokuvan on kerrottu saavan ensi-iltansa vuonna 2012.

Lähde: Total Film, Internet Movie Database
Kuva elokuvasta Ghostbusters 2.

Lisää luettavaa