Lisbeth Salanderin seikkailut saavat jatkoa Hollywoodissa – nyt elokuvaksi kääntyy uusin kirja

4.11.2015 22:11

Sony on palkannut käsikirjoittaja Steven Knightin (Dirty Pretty Things, Locke) adaptoimaan Stieg Larssonin luoman Millennium-sarjan neljännen kirjan, Se mikä ei tapa, elokuvaksi.

Studio pistää kuitenkin koko pakan uusiksi, sillä Rooney Mara, Daniel Craig tai David Fincher eivät ole palaamassa jatko-osan pariin. Sony aikookin uuden elokuvan myötä aloittaa koko sarjan muodikkaasti alusta, mikä tarkoittaa sitä, että viime kerralla Lisbeth Salanderin halutusta roolista paitsi jääneet voivat kokeilla uudestaan. Mara pokkasi Salanderin roolistaan Oscar-ehdokkuuden.

The Girl With The Dragon Tattoon jatko-osa The Girl Who Played With Fire ei silti välttämättä ole kuollut, sillä studio maksoi käsikirjoittaja Steven Zaillianille (Moneyball, Gangs of New York) ennätysmäisen summan kirjan adaptoimisesta. Toiseen kirjaan perustuvan elokuvan kohtalo riippunee siis tämän uuden version menestyksestä.

Se mikä ei tapa on David Lagercrantzin kirjoittama jatko-osa Lisbeth Salanderin ja Mikael Blomqvistin seikkailuille vakoojien ja kyberrikollisten maailmassa.

Lähde: THR

(Episodi/ML)

 

Lisää luettavaa