Louis C.K. palasi lavalle Israelissa: ”Olisin mielummin Auschwitzissa kuin New Yorkissa”

Here we go again.

Koomikko Louis C.K. on jälleen tien päällä. Hän esiinttyi Hollywood Reporterin mukaan Israelin Tel Avivissa. Tapahtumapaikan ulkopuolella oli paljon protestoijia, mutta tunnin kestävä tapahtuma itsessään oli melkein loppuunmyyty. Nyt on kulunut kaksi vuotta siitä, kun useat naiset syyttivät Louis C.K:ta ensimmäisen kerran heidän edessään masturboimisesta.

”Kuinka teidän viimeiset pari vuotta ovat kuluneet? Itse olen istunut ravintolassa, syömässä yksin, samalla kuin joku toisesta pöydästä näyttää keskisormea”, C.K. kertoo. Myöhemmin koomikko myöntää omat virheensä yleisölle. Vaikka hän kysyikin lupaa masturboida naisten edessä, se ei ollut asiallista toimintaa: ”Vaikka he vastaavat kyllä, älkää silti tehkö sitä, koska se ei ole suosittua.”

C.K. kertoi rakastaneensa ennen New York Cityä, koska se on ollut vuosia hänen kotinsa, mutta nykyään hän vihaa sitä huomattavan negatiivisen huomion vuoksi, jota saa osakseen. ”Olisin mielummin Auschwitzissa kuin New York Cityssä. Tarkoitan nyt, en silloin kun se oli auki”, hän kertoo ja yleisö raporttien mukaan nauroi aplodien saattelemana.

Kuva: Come On God

Aiheeseen liittyvät jutut