Luulitko jonkin olevan turvassa Adam Sandlerilta? Luulit väärin, korealaisetkin elokuvat vaarassa!

17.6.2013 07:08

Komediaelokuvien kauhukakara Adam Sandler tekee uusintaversion korealaisesta Hello Ghost -draamakomediasta (2010).

Kim Young-Takin käsikirjoittama ja ohjaama alkuperäisversio kertoo miehestä, joka alkaa nähdä aaveita epäonnistuneen itsemurhayrityksen jälkeen. Eivätkä henget jätä miestä rauhaan, kunnes tämä on toteuttanut jo kuolleiden viimeisen toiveen.

Sandlerin kanssa yliluonnollisen komedian länsimaistamista työstää Yksin kotona ja Harry Potter -elokuvista tuttu, uusintaversion ohjaajaksi pestattu Chris Columbus. Sandler nähdään paitsi tulevan elokuvan pääosassa myös yhtenä sen tuottajista Columbuksen kanssa.

Mikä on pahempi kuin Adam Sandler? Kaksi Adam Sandleria. Näin hullusti kävi kuvan Jack and Jill -elokuvassa (2011), josta Sandleria muistettiin viime vuonna historiallisella Razzie-putsauksella, elokuvan viedessä kaikki vuoden huonoimmille elokuville varatut arvonimet. Toivottavasti Columbus pitää miehen kurissa, eikä taio Sandleria eri peruukeissa esittämään elokuvan haamuja. ”Sandler hiuksilla, Sandler ilman, Sandler kukkapenkissä…”

Hello Ghostin uusintaversion on käsikirjoittanut Karen Croner, joka piti 15 vuoden tauon Se mikä on totta -draaman (1998) ja aiemmin tänä vuonna ilmestyneen Admission-komedian välillä.

Uuden Hello Ghostin on määrä valmistua ensi vuodeksi.

Lähde: Heat Vision

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa