James Francosta maailman huonoimman elokuvan ohjaaja

Aiemmin tänä vuonna uutisoitiin, että James Franco aikoo ohjata The Disaster Artist: My Life Inside The Room -muistelmakirjaan perustuvan elokuvan, joka kertoo maailman huonoimmaksi elokuvaksikin kutsutun The Room -elokuvan tekemisestä. The Room on jo kulttihahmoksi muodostuneen Tommy Wiseaun elokuva, jonka jokainen hetki on varsin kiusallista katsottavaa, ja joka on kerännyt valtavan ironisen fanikunnan ympäri maailmaa.

The Roomin tekemisestä kertovan elokuvan on käsikirjoittanut näyttelijä Greg Sestero, ja sen tuottavat Seth Rogen sekä Evan Goldberg. Rogen paljasti vastikään The Opie & Anthony Show -radio-ohjelmassa, että Franco saattaa hyvinkin näytellä myös itse Tommy Wiseauta ohjaamassaan elokuvassa. Siinä onkin haastetta kerrakseen, mikäli näyttelemiseen kykenevä Franco onnistuu saamaan jokaisen replansa oudosti epärytmiin ja kuulostamaan aina jotenkin väärältä.

Oletettavastikin komediaksi muodostuva elokuva on liikkumassa eteenpäin, joten toivottavasti lisää tietoa kiehtovalta kuulostavasta elokuvasta saadaan pian.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut