Maikkarilla vuosia nähdyn saippuasarjan näyttelijä haastoi studion oikeuteen ahdistelusta

Oikeusjupakka käsissä.

30.8.2021 16:01

Kauniiden ja rohkeiden kanssa romantiikannälkäistä katsojakuntaa kosiskellut Tunteita ja tuoksuja -sarja on saanut tahran maineeseensa. Kotimaassaan The Young & The Restless -nimellä tunnetun sarjan näyttelijä Briana Thomas on haastanut sen taustavoimat, Sony Pictures Television- ja CBS Studios -yhtiöt oikeuteen. Hän väittää sarjan showrunnerina toimivan Anthony Morinan ahdistelleen häntä seksuaalisesti.

Thomas esiintyi sarjassa lyhyen aikaa vuosina 2018 ja 2019. Näitä jaksoja ei ole nähty Suomessa, sillä MTV3 lopetti sarjan esittämisen jo joitakin vuosia aiemmin. Thomasin mukaan Morina oli mm. pyytänyt häntä vähentämään vaatetustaan, jotta tämä olisi voinut katsella häntä bikineissä. Kanteessaan Thomas kertoo Morinan sanoneen tuolloin seuraavaa ja samalla kosketelleen hänen vyötäröään ja bikinejään:

– Tällä alalla on vaikea lyödä läpi, ellet tunne henkilöä, joka voisi auttaa sinua. Pidetään yksityistilaisuus ja katsotaan, jos saataisiin oloasi vähän mukavammaksi.

Thomas torjui lähentelyt useasti. Hän väittää Morinan lopulta suuttuneen hänelle muiden sarjan näyttelijöiden ja tiimiläisten edessä, ja sättineen häntä äänekkäästi. Lopulta näyttelijä erotettiin sarjasta. Sony ja CBS eivät ole kommentoineet haastetta julkisesti.

 

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa