Margot Robbie menetti järkensä uuden leffansa kuvauksissa! ”Luulin, että kamerat jahtaavat minua” – syy käytökseen mahdollisesti selvisi

Todellisuudentaju heitteli.

11.1.2018 12:58

27-vuotias Margot Robbie meni liika syvälle hahmonsa kanssa uudessa elokuvassaan I, Tonya. Hän esittää siinä todellisen elämän kohutaitoluistelijaa Tonya Hardingia.

Robbie paljasti todellisen elämän ja roolin hämärtyneen. Tähti luuli välillä olevansa roolihahmonsa ja unohti kamerat kokonaan. Hän muun muassa löi miestään esittävää näyttelijää, koska luuli näytellyn riidan olevan aito.

– Menetin järkeni. Luulin aidosti, että emme olleet kuvauksissa vaan olimme näitä ihmisiä (roolihahmoja). Juoksimme kadulla huutaen toisillemme, ja luulin että kamerat jahtaavat minua. Luulen, että huusin jotain tarpeesta mennä sairaalaan, koska käteni oli murtunut, Robbie sanoi.

– Käsi ei ollut murtunut, mutta olin niin hetken huumassa. Sebastian kysyi: ”Margot, minne olet menossa? Hän tuli hakemaan minua, koska olin edelleen hätääntyneenä kuvausalueen ulkopuolella. Sitten löin häntä päähän, Robbie kertoi.

Kuvausryhmä lopetti tiettävästi kuvaamisen, koska he olivat niin hämillään Robbien käytöksestä. Robbie väitti menettäneen todellisuudentajunsa muutaman kerran kuvausten aikana. Hän ei ollut varma mistä se johtuu, mutta epäili väsymystä.

Lähde: Lad Bible

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia