Marvelin jännittävä What If…? saattaa saada jakoa hyvin pian

Uunituore supersankariseikkailu.

Jos kaikki olisi mennyt toisin -ajatuksesta ammentava What If…? on heitellyt kehiin Marvelin Lokin, Iron Manin, Black Pantherin ja kumppanien toisenlaisia seikkailuja Disney+-palvelussa tästä kuusta asti. What If…? ei tyylillisesti ole sarja, jonka tekeminen onnistuisi kovin nopeasti, mutta sen jatkuminen uudelle tuotantokaudelle näyttää selvältä jo nyt.

Fanien iloksi monia animaatiosarjan hahmoista tulkitsevat elokuvista tutut näyttelijät, kuten Chadwick Boseman, Samuel L. Jackson ja Jeremy Renner. Sarjan tuottaja Brad Winderbaum on lupaillut supersankaritarinoiden vaihtoehtoisten juonikuvioiden jatkuvan mahdollisesti jo ensi vuonna – eikä siinä kaikki.

– Meillä oli onnea, että toiselle tuotantokaudelle näytettiin vihreää valoa tarpeeksi aikaisin, jotta sen julkaisu voisi toteutua jo ensi vuonna. Katsotaan mitä tapahtuu. En tietenkään halua ennustaa tulevaa tällaisessa maailmassa, mutta meillä on aikomus tehdä jatkoa vuosittain, hän kertoo.

Vaikka esim. Robert Downey Jr. ja Scarlett Johansson ovat jo jättäneet Iron Manin ja Black Widow’n roolit taakseen, tämä ei animaatiosarjan jatkon kannalta ole suuri ongelma. Jo ensimmäisellä tuotantokaudella näitä hahmoja ovat ääninäytelleet alkuperäistähdiltä ehkä hämäävän paljon kuulostavat Mick Wingert ja Lake Bell. Toisaalta esim. Hulkin kohdalla tekijät leikkivät ajatuksella kysyä The Incredible Hulk -rainassa hahmoa näytellyttä Edward Nortonia Mark Ruffalon tilalle, jos tämä kieltäytyisi.

 

Lähde: MovieWeb

Aiheeseen liittyvät jutut