Marvelin vampyyri, Morbius tyrkyllä Amazing Spider-Man 2:een

Marvelin sarjakuvista ja Hämähäkkimiehen animaatiosarjastakin tuttu Morbius-vampyyri vilahtaa lyhyesti tulevassa The Amazing Spider-Man 2 -elokuvassa. Ainakin, jos jälkikäteen peiteltyihin Twitter-viittauksiin on uskominen.

Stuntteja ja pienrooleja elokuvissa, kuten Yön ritari (2008), Inception (2010) ja Fright Night (2011) tehnyt Asim Ahmad vahvisti Twitterissä esiintyvänsä Morbiuksena The Amazing Spider-Man 2:ssa.

Ahmad myös täsmensi viesteissään, että rooli on hyvin pieni, minuutin parin kestävä. Selvästi siis verrattavissa ensimmäisissä X-Men-elokuvissa nähtyihin vilahduksiin tunnetuista mutanteista koulun oppilaina, jotka tarjosivat lisäpisteitä lähinnä mutanttisarjakuvien innokkaimmille faneille.

Morbiuksen läsnäolo tulevassa elokuvassa ei ole studion tai muiden tekijöiden puolelta saanut vahvistusta, joten täysin varmana Jamie Foxxin Electro ei voi vielä pahisseuralaistaan pitää.

Ahmad on ennen elokuvauraansa kuitenkin kirjoittanut Marvelin sarjakuvia, joten valmis linkki ainakin on olemassa.

Alkuperäiset Twitter-viestit tallentanut Crave Online uumoilee Ahmadin huhukierteellä olevan totuuspohjaa, jos Morbius on jätetty fanien kuriositeetiksi, stunttinäyttelijälle sopivaksi pieneksi rooliksi. Eihän näyttelijällä olisi mitään syytä valehdella, eihän?

Morbiuksen osallisuus tulevan elokuvan hahmokaartissa olisi myös täysin luontevaa, koska hahmon syntytarina eläinpohjaisissa laboratoriokokeissa on liki yksi yhteen ensimmäisen elokuvan Liskon kanssa. Eikä mikään tietysti estä sitä, että Morbius nähtäisiin elokuvassa ainoastaan ihmismuodossa, tiedemies Michael Morbiuksena, yhtenä tutkijana Osbornin labrassa.

Morbius on aiemmin vilahtanut Marvelin elokuvissa Bladen (1998) vaihtoehtoisessa lopussa.

Morbiuksella tai ilman, The Amazing Spider-Man 2 ilmestyy vuonna 2014.

(EPISODI/JS)

Aiheeseen liittyvät jutut