Matthew McConaughey kertoo ahdistavasta vaiheesta – merkittävän päätöksen takia työtarjoukset loppuivat

Matthew McConaughey kertoo uransa suunnan kääntämisestä.

5.2.2017 14:00

McConaugheylla oli 2000-luvulla vaihe, jossa hän tähditti lähinnä romanttisia komedioita. Mies kuitenkin päätti jättää hömppäkomediat taakseen tehtyään Pelimiehen painajainen -elokuvan.

Päätös kuitenkin aiheutti jonkin verran ahdistusta ja epätoivoa, sillä McConaugheylle enimmäkseen tarjottiin rooleja romanttisissa komedioissa. Kun hän rupesi kieltäytymään niiden tekemisestä, työtarjouksia ei enää ollutkaan.

”Agenttini teki hyvää työtä sanoessaan ei, ei, ei. Sitten studiot tajusivat viestini ja lopettivat niiden lähettämisen. Sitten tuli tyhjyyden umpikuja. Ja sitten ei ollutkaan mitään noin kahdeksaan kuukauteen”, McConaughey kertoi.

Kun hänen hermonsa meinasivat pettää, McConaughey katsoi paperia, johon oli kirjoitettu: ”Vitut rahoista – minä haluan kokemusta.” Tämä oli hänen mottonsa, jonka avulla hän kesti työtarjouksien loppumisen.

Lopulta McConaughey onnistuikin tekemään muutoksen näyttelijänä. Hän sai kehuja rooleistaan elokuvissa Bernie, The Lincoln Lawyer – Oikeuden palvelija, Mud ja HBO:n True Detective -sarjassa.

Hollywoodin ykköskaartiin hän palasi viimeistään voittamalla Dallas Buyers Club -elokuvasta parhaan miespääosan esittäjän Oscar-palkinnon.

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa