MCU laajenemassa jälleen – WandaVisionin ilkeälle noidalle suunnitteilla oma Disney Plus -sarjansa

Tämäpä olisi mainion maaginen lisä Marvelin televisiokattaukseen.

Marvel käynnisti tänä vuonna neljännen julkaisuvaiheensa ja ensimmäinen sen uusista nimikkeistä oli Disney Plussalla tammi-maaliskuussa nähty WandaVision. Nyt yhdeksän osaisesta Emmy-ehdokassarjasta on suunnitteilla uusi spin-off-tarina, jonka keskiössä nähtäisiin Kathryn Hahnin näyttelemä Agatha Harkness -noita.

Sarjan vastaavana tuottajana ja käsikirjoittajana toimisi WandaVisioniakin luotsannut Jac Schaeffer. Tyyliltään siitä kaavaillaan synkkää, huumorilla höystettyä pakettia – se säilyttäisi siis alkuperäissarjansa toimivaksi todetun tunnelman. Konkreettisempia tietoja tulevasta sarjasta ei ole vielä tällä hetkellä saatavilla, mutta Hahnin hahmon saama positiivinen vastaanotto ja palaute luulisivat jouduttavan suunnitelmien lukkoon lyöntiä.

Marvelin kaikki tähän asti julkaistut suoratoistosarjat – WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki ja What If…? – ovat nyt kokonaisuudessaan nähtävillä Disney Plussassa. Seuraavana vuorossa on Jeremy Rennerin tähdittämä Hawkeye, joka käynnistää ensimmäisen tuotantokautensa 24. marraskuuta.

Alla WandaVisionin virallinen traileri.

YouTube video

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut