Mel Gibson palaa ehkä kidutuspornon pariin – Jeesus ottaa turpaansa kahdesti?

Braveheartin käsikirjoittaja Randall Wallace paljasti työskentelevänsä Mel Gibsonin intohimoprojektin, The Passion of the Christin jatko-osan parissa.

10.6.2016 18:47

Wallace kertoo The Hollywood Reporterin haastattelussa tulevan elokuvan keskittyvän Jeesuksen ylösnousemuksen ihmeeseen.

Wallacen edellinen kirjoitus- ja ohjaustyö on vuonna 2014 ensi-iltansa saanut uskontodraama Heaven is for Real, jonka jälkeen Gibson ja Wallace alkoivat työstää Hacksaw Ridgeä. Hacksaw Ridge on Gibsonin ohjaama ja Wallacen käsikirjoittama toiseen maailmansotaan sijoittuva draamaelokuva. Kaksikko alkoi samalla tutkia mahdollista jatkoa Passionille.

”Olen aina tahtonut kertoa tämän tarinan. Passion oli vain alkua ja sen jälkeen tapahtuu vielä paljon”, kertoo Wallace, joka valmistui uskontotieteiden maisteriksi Duken yliopistosta.

Kristilliset yhteisöt ovat esittäneet kiinnostuksensa jatko-osaan, ja rahoitustakin odotellaan juuri evankelistapiireistä. Yksikään studio tai rahoitusyhtiö ei ole kuitenkaan osoittanut kiinnostusta projektia kohtaan.

Gibsonin edustaja ei ole kommentoinut asiaa.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa