Menestyssarjan kauan odotettu jatko toimii: ”Puolentoista tunnin jaksot ahmii kerralla”

Nopea ja hengästyttävä, populaarikulttuuriin ja kirjallisuuteen viittauksia viljelevä dialogi. Äiti-tytär -kaverisuhde. Pikkukaupungin kotikutoisuus ja ihastuttavat eksentrikot. Tästä kaikesta vuosina 2000–2007 kuvattu Gilmoren tytöt -kulttisarja tuli tunnetuksi.

5.12.2016 10:26

Nyt yhdeksän vuotta viimeisen kauden jälkeen julkaistu Gilmore Girls: A Year in the Life palaa Stars Hollown pikkukaupunkiin ja Rory (Alexis Bledel) ja Lorelai Gilmoren (Lauren Graham) elämään.

Vuosia on kulunut, mutta aika tuntuu Stars Hollowssa jähmettyneen. Kirk (Sean Gunn) tekee edelleen taide-elokuviaan, Taylor Doose (Michael Winters) johtaa kaupunkikokouksia, Luke (Scott Patterson) ärsyyntyy kahvilansa asiakkaista, ja Lorelai ajautuu toistuvasti törmäyskurssille äitinsä Emilyn (Kelly Bishop) kanssa.

Tavoittaako sarjan jatko saman tunnelman kuin menestysvuosinaan? Toimiiko Amy Sherman-Palladinon ja Daniel Palladinon luoma maailma ja nokkela dialogi vielä? Toimii!

Neljään eri vuodenaikaan niputetut puolentoistatunnin jaksot ahmii kerralla. Jatkoa jää odottamaan. Lopun käänteestä päätellen sitä on myös luvassa.

Tähdet ★★★★

Gilmore Girls: A Year in the Life Netflixissä 25.11.2016 alkaen.

Lisää luettavaa