Menettääkö Netflix hittisarjansa toiselle striimausjätille?

Hittisarjan kohtalo herättää spekulaatiota.

6.1.2023 19:00

Ennätyksiä rikkoneen Wednesdayn ympärillä käynnistyi huhumylly tällä viikolla, kun Independent uutisoi sarjan mahdollisesta lähdöstä Netflixin tarjonnasta.

Marraskuussa ilmestynyt uusin tulkinta Addams Familyn seikkailuista on yksi Netflixin historian suosituimmista sarjoista. Uutinen siitä, että se olisi katoamassa striimausjätin ohjelmistosta siirtyäkseen Amazon Primelle aiheutti katsojissa hämmennystä.

Huhu sai alkunsa siitä, ettei Netflix ole valtavasta suosiosta huolimatta vahvistanut sarjan saavan jatkoa. Independentin artikkeli spekuloi, että koska sarjan tuottanut MGM on siirtynyt Amazonin omistukseen, saattaa Netflix pian menettää hittituotteensa kilpailijalleen.

Se voisi olla kova isku Netflixin tilaajamäärille, sillä Wednesday-fanit odottavat kakkoskautta kuin kuuta nousevaa ja seuraisivat epäilemättä suosikkigoottiaan suoratoistopalvelusta toiseen.

Huhut on sittemmin kuitenkin kumottu. Muun muassa IndieWire toppuutteli faneja kertomalla, että MGM-tuotantoyhtiön liittyminen Amazoniin ei vaikuta sopimukseen, joka Wednesdaystä on tehty Netflixille jo paljon aikaisemmin. Sarja jää siis näillä näkymin Netflixin haltuun.

Lähteet: Independent, IndieWire

Lisää luettavaa