Menneiden vuosien suosikkikoomikko Andy Dick on pidätetty tappavalla aseella tehdyn pahoinpitelyn takia

Andy Dick on taas otsikoissa alkoholin ja huumeiden takia.

Andy Dickin kihlattu Elisa Jordana kertoi show’ssaan, että Dickillä oli menossa todella paha viikko, ja hän tiesi myös, ettei sinä iltana tule käymään hyvin.

55-vuotias Dick pidätettiin viikko sitten lauantaina tappelun jälkeen. Hän oli hakannut kiistakumppaninsa metallisella tuolilla sairaalaan.

Dick vapautettiin putkasta maksettuaan 50 000 dollarin takuut.

– Se oli kauhea viikko hänelle [Dickille]. Hommat luisuivat koko ajan huonommaksi ja huonommaksi. Joka päivä nousi esiin uudenlainen ongelma. Kaikki merkit olivat ilmassa, että jotain tällaista tulisi tapahtumaan, Jordana kertoi hänen Kermit and Friends -nimisessä Youtube-ohjelmassaan.

Jordana paljasti myös olleensa helpottunut, kun Dick oli putkassa. Naisen mukaan Andyn ympärillä pyörii paljon vaarallisempia ihmisiä kuin niitä, jotka ovat putkassa.

Jordanan mukaan Dick varasti ravintolasta kaikenlaista ja pyysi lopulta vielä santsipussin, jotta voisi piilottaa siihen kaikki varastamansa tavarat. Lopulta Dick päätyi tappeluun ja hakkasi jonkun metallituolilla. Dick oli juonut alkoholia ja käyttänyt huumeita.

– Dick olisi voinut tappaa hänet, Jordana sanoo.

Katso koko video alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut