Michael Bayn Transformers 4:n pääosaan pari miljoonabiiliä

29.5.2013 19:01

Michael Bayn neljännen Transformers-rymistelyn pääosaan on kiinnitetty parin miljoonan dollarin arvoiset vauhtikoneet, Bugatti Grand Sport Vitesse ja C7 Corvette Stingray. Kaksikko näyttelee elokuvassa oikeamielisiä Autobotteja.

Empiren sivuilla kuvien kera esitellyn transukaksikon lisäksi elokuvassa nähdään uutena kasvona T.J. Miller (Cloverfield).

Miller näyttelee elokuvassa Mark Wahlbergin ystävää ja mekaanikkokollegaa. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Kelsey Grammer, Nicola Peltz ja Stanley Tucci.

Transformers-elokuvasarjan kaikki jatko-osat käsikirjoittanut Ehren Kruger on kynäillyt tarinan myös neljänteen elokuvaan. Edellisten osien näyttelijäkaartin hylännyt uusi ponnistus saa ensi-iltansa kesällä 2014.

Transformers-elokuvat ovat tasaisesti kasvattaneet lipputulojaan osa osalta, kolmannen osan, Transformers: Kuun pimeän puolen (2011) yltäessä jo yli miljardin dollarin ja kaikkien aikojen lipputulolistan kuudenneksi. Jos neljäs elokuva jatkaa samaa kasvavaa menestystä, Autobotit tulevat hätyyttelemään The Avengersin (2012) ja reilun 1,5 miljardin dollarin kolmatta sijaa.

Kuva ensimmäisestä Transformersista (2007).

Lähde: Empire

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa