Miehenpuolikkaat-sarjan luoja suunnittelee uutta sarjaa kaoottisista hetkistä Charlie Sheenin kanssa

Yhteentörmäyksiä toisensa jälkeen.

30.12.2022 23:31

Näyttelijä Charlie Sheenin sekopäisimmistä tempauksista on jo jonkin aikaa, mutta tähti on jättänyt itsestään taatusti näkyvän jäljen tv-historiaan. Sheenin räiskyvä lähtö Miehenpuolikkaat-komediasarjasta oli kaataa koko sarjan tuotannon kymmenisen vuotta sitten. Tähden ja sarjan luoja Chuck Lorren välit eivät vielä kauan sen jälkeenkään ole olleet sopuisat.

Nyt Lorre on väläytellyt aikovansa palata noihin kaoottisiin hetkiin uuden tv-sarjan parissa. Sarjan työnimi on paljonpuhuvasti Sex, Drugs, and a Sitcom eli vapaasti kääntäen Seksiä, huumeita ja tilannekomediaa. Se avaa Lorren kokemuksia työskentelemisestä Sheenin kanssa Miehenpuolikkaiden tiimoilta.

Lorre on kynäillyt sarjalle jo pilottijakson. Sitä on tiettävästi kaupiteltu useille eri kanaville, joskaan mikään niistä ei ole toistaiseksi uskaltautunut tarttua tarjoukseen. Pelko lienee aiheellinen, sillä sarjassa on useita todellisuuteen perustuvia hahmoja ja Lorre väittää tekstissään tarinaa aidoksi – paitsi niiltä osin, joissa tylsä p*aska on sivuutettu ja keksitty kaikenlaista.

 

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa