Mikko Leppilammen uusi sarja kerää katsojia – C Moren katsotuin alkuperäistuotanto

Sarjan ensimmäisen kauden kaikki jaksot nyt katsottavissa.

26.1.2022 15:31

Christian Rönnbackan dekkareihin perustuva kotimainen uutuussarja Hautalehto: Kylmä syli on noussut C More -suoratoistopalvelun kaikkien aikojen katsotuimmaksi alkuperäissarjaksi.

Sarjan pääosassa näyttelee Mikko Leppilampi.

Joulukuussa käynnistynyt sarja on pysytellyt C Moren suosituimpana viihdesisältönä jo viisi viikkoa putkeen.

Viime viikolla huipentuneen kauden kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa.

”Halusimme tuoda C Moreen dekkarisarjoja, joille on ollut selkeä tilaus katsojilta tulleen palautteen sekä katseludatan perusteella. Sarjan taustalla on Christian Rönnbackan menestyksekkäät Hautalehto-kirjat, joiden perusteella tiesimme, että Antti Hautalehdossa on potentiaalia myös tv-sarjan hahmoksi. Sarja on erittäin laadukkaasti tehty, ja palautteen perusteella juuri tuotannon laadukkuus on tehnyt vaikutuksen katsojiin. On hienoa, että suomalaiset ovat ottaneet Hautalehdon omakseen”, kertoo C Moren sisällöistä vastaava draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Suomalaiset draamasarjat kiinnostavat kotimaan lisäksi kansainvälisesti. Yhä useampi suomalainen C More -alkuperäissarja julkaistaan myös Baltiassa ja Pohjoismaissa. Hautalehto: Kylmä syli julkaistaan helmikuussa Liettuassa, josta sen kansainvälinen matka jatkuu Viroon ja Latviaan.

”Teimme Hautalehto: Kylmä syli –sarjaa elokuvamaiseen tyyliin ja pieteetillä ohjaaja Petri Kotwican johdolla. Meille oli alusta lähtien tärkeää tavoitella kotimaan lisäksi kansainvälisiä markkinoita”, kertoo C Morelle sarjan tuottanut Rimbo Salomaa Solar Filmsiltä.

Helmikuussa kotimaisten rikosdraamojen ystäviä hellitään C More -suoratoistopalvelussa Matti Yrjänä Joensuun suosittuihin dekkarikirjoihin pohjautuvalla sarjalla Harjunpää. Sarjan pääosassa näyttelevät Olli Rahkonen ja Olga Temonen.

Lisää luettavaa