Mikko Leppilampi esittää entistä rocktähteä uudessa elokuvassa: ”Tunnistan tyypin tosielämästä”

Tulossa vuoden päästä.

1.11.2022 10:50

Mikko Leppilampi esittää pääosaa kotimaisessa elokuvassa Comeback.

Elokuva kertoo entisistä miljoonatilin tehneistä rokkareista, jotka ovat ajautuneet elämässä erilleen ja erilaisiin elämäntilanteisiin. He tapaavat jälleen tehdäkseen comebackin, mutta kaikki ei kuitenkaan suju niin kuin kukin on ajatellut.

Elokuvan pääosissa nähdään Mikko Leppilammen lisäksi Ville Myllyrinne, Paula Vesala ja Anni Iikkanen. Muissa rooleissa ovat Pamela Tola, Marja Packalén, Mari Perankoski, Kirsi Ylijoki, Armi Toivanen ja Vuokko Hovatta.

”Tonyn rooliin oli haastavaa, mutta samalla kiehtovaa antautua. Hahmo on extravagantti ja roisi. Tunnistan tyypin hyvin myös tosielämästä. Sitä näytellessä ei voi jarrutella ja on lupa revitellä. Se on mulle näyttelijänä ihan fantastinen haaste ja samalla siviiliminälleni aidosti vapauttavaa ja terapeuttista”, Mikko Leppilampi kertoo tiedotteessa.

Elokuvaa kuvataan parhaillaan pääkaupunkiseudulla. Sen ovat käsikirjoittaneet Petri Karra ja Aleksi Bardy. Ohjaajana toimii Petri Kotwica, joka tunnetaan muun muassa elokuvasta Musta jää.

”Järjettömän hienon näyttelijäkaartin ja kuvausryhmän kanssa meillä on niin hauskaa, että uskon fiiliksen välittyvän katsomoon. Kameramme liikkuu koko ajan ja rock-röyhkeyden läpi pukkaa toki muutama kyynelkin”, Petri Kotwica sanoo.

Elokuva kertoo bändistä nimeltä No Love Lost, joka nousi tähdenlennon lailla maailmanmaineeseen ja teki jäsenistään miljonäärejä. Kitaristi Tony joi miljoonansa eikä ole vuosiin pystynyt soittamaan sointuakaan. Kitarat ovat kanissa eikä uusia biisejä synny. Laulusolisti Katarinaa koskeva viesti tavoittaa Tonyn. Pitkään raittiina ollut laulaja on retkahtanut kohtalokkain seurauksin päihteisiin.

Comeback on elokuva kahdesta miehestä, joilla on takana loistava tulevaisuus. Ehkä siksi se on koskettanut meitä tekijöitä – Bardyä, Karraa ja Kotwicaa – niin syvästi ja omakohtaisesti. Toivon, että katsojia se tulee huvittamaan”, käsikirjoittaja ja tuottaja Aleksi Bardy toteaa.

Comeback on tulossa teattereihin syksyllä 2023.

Lisää luettavaa